Legyen emlékezetesebb a szálláshelye

A legjobb értékesítő a csodás élményekkel távozó vendég, Ő az aki visszatér hozzánk, és ajánl minket.  Szolgáltatásainkkal ilyen elégedett vendégekhez segítjük hozzá. Nyomot hagyunk, hogy Ön is nyomot hagyjon vendégeiben.

A legjobb marketingeszköz a kellemes emlék. Ezt minden vendéglátóhely tulajdonos tudja. Csakúgy, mint azt, hogy még a legszebb emlékek is elhalványodhatnak. Ennél tehát konkrétabb, megfoghatóbb memóriafogas szükséges, hogy a vendég visszaidézhesse az itt töltött időt. Vagy még inkább, amitől visszatérni támad kedve.

Mi olyan információs illetve egyedi ajándéktárgyak gyártásában, előállításában vagyunk otthon, amelyekkel a vendégek számára emlékezetessé, visszaidézhetővé teheti apartmanját/panzióját.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és maximumra pörgetjük a vendégélményt!

Referenciák

Kezdjük néhány referenciával, ahol a vendégélményt már megsokszoroztuk.

Blue Line apartmanok Budapest

“Az apartmanok kialakításánál több alkalommal kellett kisebb nagyobb dekorációs munka. Néhány gondolatból pontosan tudják mit is akarok. Nagyon segítőkész kollégákkal költséghatékonyan ajánlottak olyan megoldásokat, amikről még nem is hallottam. Olyan mintha egy saját marketinges csapatom lenne.”

Zöldtető panzió, Balatonfüred

“Olyan egyedi megoldásokban kaptunk segítséget, amit más nyomdák nem vállaltak, vagy túl kicsi munkának tartották. Azért szeretek velük dolgozni, mert korábban több helyre kellett mennem a szükséges marketing anyagok beszerzése miatt, náluk mindent egy helyen megkapok.” (Pataki Zoltán tulajdonos)

Egyszerűségében nagyszerű

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Elég néhány a szálláshely logójával, elérhetőségeivel ellátott apróság, amely gördülékennyé teszi a szállás szolgáltatásainak igénybevételét vagy amellyel meglepheti vendégeit.

Nyomdaként nyomot hagyunk az Ön által megjelölt tárgyakon, hogy Ön is nyomot hagyjon vendégei emlékezetében.

Emlékőrző ájándéktárgyak

Valószínűleg nincs olyan tárgy, amit ne tudnánk egyediesíteni. Az alábbiakban csak egy kis ízelítő, hogy a szálláshely szolgáltatók miket rendelnek tőlünk rendszeresen.

MIRE FIGYEL A VENDÉG?

Egy hotel/panzió hangulatát alapvetően a környezet, a berendezés, a kiszolgálás nívója és a személyzet határozza meg. Ám, az olyan apróságok, mint a folyosói tájékoztató táblák, a kilincsre akasztható, a személyzetnek szóló üzenetek, vagy a helyi látnivalókat felsoroló tájékoztató anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek komfortosabban érezzék magukat a szálláshelyen.

Fordított esetben a hotel folyosóin a szobáját tanácstalanul keresgélő vagy reggel a takarítőnő kulcscsörgésére ébredő vendég vajon milyen benyomásokkal tér haza?

Pedig egy a szobabeosztást jelző tábla vagy egy “Ne zavarjanak!” akasztóval kiküszöbölhetőek lettek volna ezek a kínos helyzetek.

A szállásra vonatkozó különféle brosúrákkal, tájékoztató anyagokkal dolgozóit is tehermentesítheti, mivel ezek az információk írásban átadhatók, világosak, egyértelműek.

A szobában vagy a recepción átvehető apró figyelmességek, bekészítések pedig jóval túlmutatnak a reklámajándék fogalmán. Ezek ugyanis az arculathoz igazodó információ hordozóként a későbbiekben visszakereshetővé, felidézhetővé teszik az Ön szálláshelyét.

Kilincsakasztók

Egyedi, logózott kilincsakasztók műanyagból, fából és természetesen papírból.

Táblák

Számos variációban, és igény szerint egyediesítve.

Írható tábla

Megállító tábla

Kisfaludy tábla

Brossúra, mappa, szórólap

Kiváló minőség, látványos megjelenés

Mappák

Brossúrák

Szórólapok

Névjegyek, kártyák

Különböző nyomtatási technikákkal, papírra, műanyagra

Nyomtatott cégkártya

Plasztikkártya

UV-nyomtatott névjegy

A változatosságnak csak az Ön fantáziája szab határt!

A terjedelmi korlátok miatt most csak néhány terméket soroltunk fel, de szinte bármilyen anyagra, bármilyen színben, többféle technikával képesek vagyunk nyomtatni.

Sőt. Ha Önnek van egy ötlete, amit szeretne megjeleníteni, azt a tervezőink formába is öntik. Ha pedig már megvan a terv, megvalósítjuk azt.
Nézzen szét termékeink között itt: https://kinyomtatjuk.hu/ és kérje ajánlatunkat!

Kapcsolatfelvétel