A vendégek ott foglalnak szállást, ahol biztonságban érzik magukat

A járvány előtt egy hotel vagy apartman megítélésében elsődlegesen a szálláshely környezete, a berendezés és a szolgáltatás minősége volt perdöntő. Napjainkban – az óvatos nyitásnak köszönhetően – a hangsúly a higiéniára, a látható és érezhető tisztaságra helyeződött. Nem nehéz megjósolni, hogy ott, ahol a vendégek érzékelik, hogy a szállásadó számára kiemelten fontos a biztonságuk, oda szívesebben térnek vissza.

És talán Ön nem is gondolja, milyen apróságokon múlik, hogy milyen szempontok alapján döntenek egyik vagy másik szálláshely mellett a családok.

Egyedi és szabvány méretű plexi fal
A korlátozások feloldásával egyidejűleg robbanásszerűen megnőtt a belföldi szállásfoglalások száma. A hosszú karantén időszak után érthető, hogy mindenki igyekszik pihenni, de az is tisztán érezhető: azokat szálláshelyeket részesítik majd előnyben a családok, amelyek bizonyíthatóan, láthatóan eleget tesznek a higiéniai követelményeknek.

A “tapintható” tisztaság néhány apróságon múlik. Most összeszedtünk Önnek azokat a legfontosabb termékeket, amelyek alkalmazásával megalapozhatja vendégei bizalmát, így jó eséllyel telt házra számíthat egész nyáron.

Kéztisztító spray

Kézfertőtlenítő gél

Kulcstartós kéztisztító gél

Papírtermékek

Kézfertőtlenítő gél

Kulcstartós kéztisztító gél

Kézfertőtlenítő adagoló

Falikéztörlő

Kézfertőtlenítő kendő

Bár a járvány elején kissé idegenkedtünk a maszk használatától, mára teljesen természetessé vált a viselete. És épp ilyen megszokott kellékei lettek az a maszkhasználatra vonatkozó táblák, jelzések, a szobák fertőtlenítettségét jelző kilincsakasztók, a szociális távolságtartásra figyelmeztető jelek, a kézfertőtlenítők és pumpás kiszerelésű légfertőtlenítők, fertőtlenítő kendők, a higiéniai termékek (szemeteszsákok, toalettpapír, kéztörlő adagoló és kéztörlő papír, felmosószerek) az életünknek.

Ezek a kiegészítők ma már elengedhetetlenek minden vendéglátó- és szálláshely esetén. Legalábbis azoknál, amelyek nem szeretnék ezek hiánya miatt vendéget veszíteni.

Ám, miért ne kombinálhatnánk a higiéniát és a marketinget? Erre is van megoldás. Kínálatunkban kulcstartóra akasztható, logózott mini kézfertőtlenítő gél is szerepel, csakúgy, mint a szálloda/apartman logójával ellátott maszk. Elegáns és praktikus megoldás az arculathoz igazított, logózott maszktok, ami megvédi a maszkot a szennyeződéstől.

Meglepő, de ezek a kisebb beruházások igen komoly szerepet játszanak abban, hogy a vendégek biztonságosank, ajánlhatónak tartják-e az Ön szálláshelyét.

Óvja vendégei egészségét, alapozza meg a bizalmat és tegyen szert versenyelőnyre a vállalkozására szabott higiéniai termékekkel!
Kérje ajánlatunkat most!

Kapcsolatfelvétel